Cazare Baia Mare aproape de stadion Dealul Florilor 

Pensiunea Pictorilor va ofera servicii hoteliere de calitate la preturi rezonabile intr-una dintre cele mai bune zone ale orasului, aproape de Colonia Pictorilor, de parcul Regina Maria, de stadionul Dealul Florilor si de centrul vechi al orasului. Cu o capacitate impresionanta, de 15 camere, single, duble, matrimoniale, triple sau suite (apartamente), suntem una dintre cele mai bune targuri de care puteti beneficia. Daca aveti de jucat un meci de fotbal pe stadionul Dealul Florilor, iar cazarea sa fie aproape de teren, ati ales locatia potrivita.

cazare-baia-mare-aproape-de-stadion-dealul-florilor-1024x768 Cazare Baia Mare aproape de stadion Dealul Florilor

Istoricul stadionului Dealul Florilor

Stadionul Dealul Florilor este monumentul fotbalistic al orasului de sub muntele cu acelasi nume. Aici, rand pe rand, FC Baia Mare si echipe derivate au dus mai departe traditia fotbalistica a orasului minier. Constituit in 1929, a fost locul in care rand pe rand, echipe importante ale Europei au pus piciorul. Real Madrid a fost una dintre ele, care in 1982, nu a reusit sa plece invingatoare de pe arena minerilor. Nici formatia italiana fanion a Toscanei, Fiorentina, nu a fost mai norocoasa. Forma actuala a stadionului dateaza inca din anii 1950. Atunci, arena 23 august, a fost finalizata pentru a indeplini cerintele olimpice, pista de atletism, permitand disputarea meciurilor internationale. Desi era unul dintre cele mai moderne stadioane din Romania, nu avea nocturna.

cazare-baia-mare-aproape-de-stadion-dealul-florilor-3-1024x768 Cazare Baia Mare aproape de stadion Dealul Florilor

Pentru a se distinge de perioada comunista, cand arena purta numele de 23 august, autoritatile locale l-au numit Dealul Florilor. In 2010, a fost schimbat din nou, preluand numele reputatului antreror al Moristii baimarene, Viorel Mateianu. De numele acestuia se numara cele mai importante reusite ale sportului baimarean. Ca urmare, nu este intamplator faptul ca pe vremea vechiului regim, meciurile disputate acasa de FC Baia Mare erau televizate, gratie spectacolului, pe care minerii il faceau pe teren.

cazare-baia-mare-aproape-de-stadion-dealul-florilor-2-1024x768 Cazare Baia Mare aproape de stadion Dealul Florilor

Cazare Baia Mare langa stadion

Pentru cazare Baia Mare aproape de stadion Dealul Florilor sau skateparkul de langa, Pensiunea Pictorilor va sta la dispozitie cu servicii hoteliere de calitate la urmatoarele numere de telefon 0756.420.992 sau 0362.561.110. Folositi pagina noastra pentru a verifica facilitatile disponibile.