Cazare Baia Mare aproape de Vivo

Cazare Baia Mare aproape de Vivo

cazare-baia-mare-aproape-de-vivo-300x169 Cazare Baia Mare aproape de Vivo

Cazare Baia Mare aproape de Vivo Pensiunea Pictorilor se afla la 5 minute de mers cu masina de mallul Vivo de pe str. Victoriei. Pensiunea noastra ofere camere single, duble, triple sau apartamente mari si mici, acoperind toate bugetele si nevoile clientilor. Daca doriti o pensiune aproape de Vivo, nu ezitati sa ne contactati.

Vivo Baia Mare a fost primul centru comercial si de divertisment din regiunea de nord-vest a tarii. Avand o suprafaţa inchiriabila de 30.000 de mp, Vivo Baia Mare reuneste sub acelasi acoperis branduri nationale si internationale de renume. Printre acestea se numara un multiplex cu 6 sali de cinema si un hipermarket Cora, punand la dispozitia clienţilor sai 600 de locuri de parcare.

cazare-baia-mare-pensiunea-pictorilor-str-victoriei-min-1024x682 Cazare Baia Mare aproape de Vivo

Istoric Vivo Baia Mare, fost Gold Plaza

Vivo Baia Mare, pe vremea cand era numit Gold Plaza Baia Mare, a fost detinut de catre grupul austriac IMMOFINANZ.  In tot acest timp, EHL Real Estate Romania se ocupa de administrare.

De la infiintarea sa in anul 1990, portofoliul companiei a crescut continuu cuprinzand acum peste 1.600 de proprietăti cu o valoare de piata de peste 8,4 miliarde de euro. Activitatea de baza a Grupului IMMOFINANZ o reprezinta achizitia si management-ul activ al proprietătilor din portofoliu, realizarea de proiecte de dezvoltare si vanzarea de obiecte.

14508566_10209385579650018_1277483877_n Cazare Baia Mare aproape de Vivo

Grupul care a detinut Vivo Baia Mare isi concentrează activitatile sale in segmentele de retail, birouri, centre logistice si rezidentiale, pe opt piete regionale principale: Austria, Germania, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania, Polonia și Rusia.

suita-eugen-pascu-cazare-baia-mare Cazare Baia Mare aproape de Vivo

Camerele sunt dotate cu:

  • geamuri termopan
  • internet WIFI
  • parchet 14 mm
  • mobilier
  • baie proprie
  • televizor
  • frigider
  • informatii despre Colonia Pictorilor

O puteti face telefonic la 0756.420.992 sau prin email la pensiuneapictorilor@yahoo.com