Cazare Baia Mare lângă gară

Baia Mare este reședința de județ a Maramureșului, situat în Nord Vestul României. Județul nostru se învecinează cu Satu Mare, Suceava, Sălaj și Bistrița. Pentru a ajunge aici, puteți folosi mijloace diverse de transport, precum mașina personală, autocarul, avionul sau trenul. Gara din Baia Mare se află, unde altundeva, pe strada Gării. În apropierea ei se află Autogara Baia Mare și supermarketul Penny.

cazare-baia-mare-langa-gara-1 Cazare Baia Mare lângă gară

Cazare în Baia Mare lângă gara din oraș puteți găsi la Pensiunea Pictorilor, situată pe str. Pictorilor nr. 1, lângă Colonia Pictorilor. La noi găsiți camere single, duble, triple și suite. Prețurile diferă, calitatea servicilor este însă aceeași. Suita Eugen Pascu reprezintă cel mai luxos produs oferit de firma noastră, oferind posibilitatea unei familii să se bucure de un sejur în Baia Mare. Ne puteți contacta la telefon 0756.420.992 sau folosind siteul nostru www.pensiuneapictorilor.ro

cazare-baia-mare-langa-gara-5-min-1024x677 Cazare Baia Mare lângă gară

Pensiunea Pictorilor – cazare Baia Mare

Mai jos aveți o cameră dublă superioară la prețul de 120 lei, dedicată unui artist local, pe nume Janos Thorma. Acesta a avut o influență majoră la realizarea proiectului denumit simplu ca Școala Băimăreană de Pictură. Camera aceasta a fost renovată complet în anul 2018, anul centenarului Marii Uniri. Camera dispune de parchet de 14 mm, mobilier negru din pal, saltea cu spumă, geamuri termopan, internet WIFI, baie proprie cu duș de tip walk in.

cazare-baia-mare-camera-matrimoniala-janos-thorma-panorama-1024x526 Cazare Baia Mare lângă gară

Din păcate, gara din Baia Mare se află într-o puternică stare de degradare. Cu toate acestea, trenuri importante din Timișoara, Mangalia, Jibou, București Nord, Satu Mare sau Cluj Napoca ajung aici. Pentru cei mai comozi, recomandăm să optați pentru bilete de tren la clasa întâi, unde condițiile sunt foarte bune, astfel că lungul drum spre Maramureșul din povești să fie mai plăcut. Contra cost, Pensiunea Pictorilor poate să vă asigure și preluarea de la Gară.

Cazare-Baia-Mare-langa-gara-2 Cazare Baia Mare lângă gară

Sfaturi pentru Gara din Baia Mare

Dacă optaţi pentru o călătorie cu trenul, țineți cont de câteva recomandări: Fiţi în permanență atenţi la bagajele și la restul bunurilor dumneavoastră! Când urcaţi pe scara vagonului sau când vă aplecați după bagaje, puteţi deveni mai uşor o victimă a celor care fură din buzunare. De asemenea, când vă aflaţi la ghişeele caselor de bilete sau în alte puncte aglomerate din gară, puteți deveni victime ale furturilor.

Cazare-Baia-Mare-langa-gara-3 Cazare Baia Mare lângă gară