Cazare Baia Mare langa supermarket Turiștii care vin în orașul nostru caută unități de cazare, care se află în apropierea autogării, gării, centrului vechi, parcurilor și așa mai departe. Pensiunea Pictorilor se află în partea centrală a orașului, la granița dintre centrul nou și centrul vechi, vizavi de Colonia Pictorilor, a cărei bază a fost pusă în anul 1896 de către pictorul maghiar Hollosy Simon. Pentru cei care stau pentru o perioadă mai lungă

în Baia Mare, cazarea de calitatea trebuie să se îmbine cu o locație perfectă. Pensiunea Pictorilor se află în apropierea mai multor supermarket-uri.

cazare-baia-mare-langa-supermarket-300x157 Cazare Baia Mare langa supermarket

Cazare Baia Mare langa supermarket Kaufland

Pensiunea Pictorilor se află la 4 minute de mers cu mașina de Kaufland-ul de pe str. George Coșbuc nr. 38 și la 6 minute de mers cu mașina de Kaufland-ul de pe bulevardul Unirii.

Cazare Baia Mare langa Penny

De la Pensiunea Pictorilor din Baia Mare până la Penny-ul de pe str. Minerilor nr. 17 veți face 4 minute pe jos sau 1 minut cu mașina.

Cazare Baia Mare langa Carrefour

Pensiunea Pictorilor se află la 9 minute de mers cu mașina de supermarket-ul Carrefour de pe Bulevardul București nr. 53 din cadrul complexului de shopping Value Center.

Cazare Baia Mare langa Cora

Magazinul Cora se află în centrul comercial Value Center. Pensiunea Pictorilor se află la 5 minute de mers de magazinul Cora de pe str. Victoriei nr. 73. Aici veți găsi magazine, precum Altex sau Deichmann.

Cazare Baia Mare langa supermarket Auchan

Magazinul Auchan se află la ieșire din oraș, lângă Brico Depot și Jysk. De la Pensiunea Pictorilor până la supermarket-ul Auchan aveți de făcut 10 minute de mers cu mașina.