Dormi la volan? Mai bine dormi la pensiune!

Probabil că ați văzut următorul mesaj “Dormi la volan? Mai bine dormi la pensiune!” pe una dintre mașinile noastre. În luna februarie 2018, am lipit acest slogan pe câteva mașini cu scopul de a promova atât condusul responsabil, în special persoanelor prea obosite, care în loc să adoarmă la volan, ar trebui să ia o pauză pentru a se odihni, însă într-un loc confortabil cum este Pensiunea Pictorilor din Baia Mare, cât și simțul umorului, vorbind despre persoanele care nu se descurcă prea bine în cârmuirea volanului, adică chiar acele persoane care sunt adormite sau, chiar mai rău, dorm la volan.

dormi-la-volan-pensiunea-pictorilor-4 Dormi la volan? Mai bine dormi la pensiune!

Mesajul a fost foarte bine primit de către mai toate persoanele! Nu am primit nicio reacție negativă. Toate reacțile au fost pozitive! Desigur, sunt multe persoane care nu au reacționat în niciun fel, însă aceasta este o altă chestiune. În poza de mai sus, un grup de turiști au fotografiat mașina Dacia Duster pe care se află mesajul “Dormi la volan? Mai bine dormi la pensiune!“, postându-l pe grupul persoanelor pasionate de SUVul românesc al companiei de la Mioveni. Pensiunea Pictorilor – Baia Mare a înțeles mesajul pieței și a demarat o amplă strategie de acomodare la noile cerințe ale pieței, investind masiv în implementarea și renovarea serviciilor ei în vederea mulțumirii fiecărui client care ne trece pragul. Mesajele încurajatoare, care generează optimism, sunt unele dintre instrumentele pentru aplicarea ei.

dormi-la-volan-pensiunea-pictorilor-baia-mare-2-1 Dormi la volan? Mai bine dormi la pensiune!

Pensiunea Pictorilor din Baia Mare dorește să vă invite pe fiecare să ne treceți pragul! Vă pregătim și alte surprize, pe care le vom dezvălui la timpul potrivit! Până una alta, nu uitați să ne trimiteți poze cu mașinile noastre surprinse în trafic. Alți turiști au făcut-o deja!

dormi-la-volan-mai-bine-dormi-la-pensiune-11 Dormi la volan? Mai bine dormi la pensiune!

Contact:

str. Pictorilor nr. 1, Baia Mare, Maramureș

Tel: 0756.420.992 / 0362.561.110

Web: www.pensiuneapictorilor.ro