DETALII DESPRE

Camera MATRIMONIALĂ

Pensiunea Pictorilor oferă cazare în Baia Mare de mai bine de 7 ani. Renovările și îmbunătățirile sunt la ordinea zilei. De aceea, opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Fiecare feedback fiind tratat cu deosebită atenție.

Camera MATRIMONIALĂ are un pat cu o saltea de 160×200. Fiecare dintre camere are baie proprie, internet WIFI, televizor, apă caldă nonstop și încălzire centrală. Prețul unei camere MATRIMONIALE standard costă 100 RON, în timp ce una MATRIMONIALĂ superioară are prețul de 120 RON.

Prețurile NU includ micul dejun!

REZERVAȚI LA 0756 420 992

160 ron / noapte

cazare-baia-mare-camera-matrimoniala-albastru-3-1024x768 Camera MATRIMONIALA
cazare-baia-mare-camera-matrimoniala-albastru-1-1024x768 Camera MATRIMONIALA
cazare-baia-mare-camera-matrimoniala-albastru-2-1024x768 Camera MATRIMONIALA
flowers_top Camera MATRIMONIALA

“Am fost primite cu ospitalitate si suflet cald de intreg personalul intr- o camera foarte cocheta, exemplar de curata, cu tot confortul. Ne-am simtit foarte bine si vom reveni cu multa placere aici. Daca s-ar putea as acorda mult mai mult decat nota 10. Felicitări si mii de multumiri proprietarilor pensiunii! O pensiune excelenta la pret foarte bun, cu servicii minunate si cu oameni pe care ma bucur ca i-am întâlnit. Locația este foarte buna, zona linistită, foarte aproape de parc si de centrul vechi al orasului. Intr-un cuvant:EXCELENT”

TEAR_728, BOOKING.COM

“Raportul calitate/pret e ok. Camera a fost frumoasa, baia micuta, in schimb receptia si sufrageria sunt foarte frumos amenajate (art deco?), localizata in zona buna a Baii Mari, la cateva minute de centrul vechi. Gazda amabila si saritoare. Curat. Merita.”

DRAGOS BOGDAN, GOOGLE LOCAȚII